duminică, 31 octombrie 2010

`si toamna aduce cu ea sfarsituri..`.

" ` Te-as uita pe tine de tot. Uneori asta e tot ce vreau. Alteori, vreau sa te gandesti si tu din cand in cand la mine. mi-e frica fara tine, si visez la clipa in care sa ma iei in brate si sa stau cu capul pe umarul tau stang. te pierd."
Tumblr_lbiqzz8cds1qeo03no1_500_large




*Pasiunile arzatoare ori strivesc, ori se inclina, ori ucid, ori mor ele insele. suferintele neisemnate, ca si iubirile superficiale traiesc multa vreme. dar iubirile adanci si suferintele sfasietoare sunt macinate de propria lor plenitudine." 
S1xfomqwalvyo8w0bvusrml6o1_500_large




"`Esti tot ce am mai scump.
`Sa nu ma uiti."


Tumblr_lb1s5zitvp1qepqlyo1_500_large


La inceput nu realizezi. Te lasi purtat de tristetea ce-ti inunda fiecare particica din tine. Nu vrei si nu poti sa treci peste. Vrei doar sa uiti de tine, sa nu mai simti, sa te faci mic cat un purice si sa dispari. Sa pleci, undeva departe de tine. Si te lasi purtat in voia destinului, nefiind in stare sa te ridici, neavand puterea sa vrei. Zambesti mereu, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, continui sa traiesti si sa respiri firesc.






*Am iubit un vis. Un baiat ce n-a existat niciodata. Mi-e dor de cineva ce a existat decat in inchipuirile mele de copil. Azi, dupa atata timp, ma uit la el si-ncerc sa gasesc ceva care sa-mi aminteasca de cel pierdut, de dorul meu... Nu mai e nimic. Nimic al lui. Nici macar aerul..


O sa traiasca mereu in amintirea mea,chiar daca probabil a fost doar o iluzie frumoasa de iarna. Cel de atunci, cu ochi de copil cuminti, cu zambet inocent. Numarul 9 ma va mai bantui ceva vreme. Mimicile, zambetul, expresiile, felul de a se uita, imi vor ramane mereu in gesturi, in memoria vizuala, si le voi repeta pana voi uita, pana imi vor iesi din reflex.






Azi am realizat ceea ce trebuia sa realizez de multa vreme.


Mergeam pe strada intunecata, luminata de felinarele obosite. Nu mai simteam frigul, decat mainile inghetate. Simteam ca se misca pamantul de sub picioare, auzeam zgomote, pasi, tipete, vedeam umbre. Totul se petrecea in mintea mea obosita, desigur. Simteam linistea serii de sfarsit de octombrie. Am tras aer in piept si-am realizat atunci ca nu l-as mai vrea niciodata pe acel strain pe care l-am asteptat mai bine de o jumatate de an. Daca cu cateva clipe in urma plangeam, acum mergeam ca si cum nimic nu ar fi existat, ca si cum imi reluam viata de dinainte de el, ca si cum toate acele zile de dor si durere se stergeau subit.


Timpul se oprise in loc pentru mine. N-a mai existat nimic de atunci. Decat eu plangand, niste poze vechi si mica drama in care ma complaceam in fiecare zi.


Sunt singura vinovata pentru tot ce mi s-a intamplat.
Tumblr_lb1vkrignv1qcegzdo1_500_large



„`hai, plecam.
`Unde ?
`Undeva surpriza.
`Bine.”


O lua de mana si plecara. Se trezira pe un camp cu lalele rosii, alergand, cu vantul in par si dragostea pe buze.
Tumblr_lb3pcgyygi1qauv8to1_500_largeTumblr_lbhlnpqihs1qbwxizo1_400_large



Sunt sigura ca va veni si clipa mea magica, vremea mea. Un baiat ce ma va iubi cu adevarat pentru ceea ce sunt eu. pentru nebuniile si ciudateniile mele. Pentru copilariile mele si naivitatea mea de copil. Pentru stangacia, mersul meu prost si felul meu neinteles de a fi. Un baiat care sa zambeasca copilareste cand eu ii cer sa facem poze chiar si-n cele mai nepotrivite momente, un baiat cu care sa pot alerga in ploaie si dansa pe strada.




... intr-o seara rece de octombrie totul reveni la normal.









Si toamna aduce cu ea sfarsituri...
Tumblr_lb3ly6lwr91qc1prlo1_500_large



*Te-am iubit atat de mult incat te-am lasat sa pleci.




Tumblr_lb615jhsfc1qdam41o1_500_large

luni, 18 octombrie 2010

I can hear the sound










Tumblr_lad6tx6jji1qa8794o1_500_large
zile de toamna..
te-am visat azi noapte si era atat de real.
azi ma indragostesc.
vreau sa beau si sa dansez pana dimineata.
mi-e frica de paianjeni.

vreau sa stau in patul meu calduros si sa ascult mel de la dht.
vreau o inghetata de cirese.
hai sa fugim la  mare.
vreau sa dansez in ploaie.
nu suport chimia.
ador sa te tachinez.
visez  ca stau pe plaja intr-o zi insorita de iunie, c-un cocktail bun.
te-am placut din prima clipa.
mi-e dor de-o zi la munte.
hai sa fim copii.
si sa ne dam in leagane.
mi-e dor de caramelele cu capsuni, si de mirosul tau de portocale.
as vrea sa-ti vad numele scris pe un nor.
initiala numelui tau e adanc impregnata in mine.
as vrea sa am mereu zambetul tau cu mine.
vreau sa traiesc un vis.
sunt ciudata, stiu, am spus-o.
ador felul in care fumezi si te uiti la mine, printre cerculetele de fum.
am parul ciufulit si m-a prins ploaia.
am vrut sa ma fac roscata.
iubesc sa rad si s-o fac pe nebuna.
vreau sa simt adrenalina-n sange.
am nevoie de-un zambet cald.
nu-mi plac duminicile ploioase.
imi amintesc ziua cand ne-am sarutat pentru ultima data.



Multumiri lui Dolly & Pixie.<3


004gy_large

`Pot sa uit de tine, ma jur ! La dracu.` 29 noiembrie 2009


  `ma uitam dupa el, ma uitam pierduta, desprinsa de lumea din jur, c-o dorinta arzatoare sa-l zaresc.` 4 decembrie 2009

`nu sunt obisnuita c-o relatie. nu's obisnuita sa fiu iubita. Nu ma mai recunosc, ma confrunt cu schimbari majore, cu sentimente ce ma coplesesc. Cresc. Nu pot ramane aceeasi copila visatoare si prostuta.. Ce-i cu tine Marie, ce-i cu tine fetito ?` 23 ianuarie 2010


`sunt la ora de tic. ma plictisesc alaturi de Anna. A venit primavara si ma invaluie intr-o beatitudine si intr-un extaz fermecator. E alt aer. ~Une autre vie, une autre vie !~`

`tre' sa recunosc ca's fericita in dragoste. ceva neobisnuit pentru mine. ma simt libera in dragostea mea, libera si plina de viata... ah dor..` 29 martie 2010

`nu cred ca exista placere mai mare decat aceea de a calca ceea ce ai adorat`


`nici macar nu m-a condus pana acasa. e sigur pe el si asta il face indiferent. in tramvai o fata draguta mi-a oferit un servetel. ce penibil !` 31 martie'10
`focul ala s-a stins. nu ma mai priveste la fel, nu mai rade la fel si nici nu-mi mai vorbeste cum o facea. o simt.. Pe drum spre scoala, in ziua asta mohorata si ploioasa, am vazut o inmormantare. Se potrivea cu decorul, cu atmosfera, cu tot. Halal..`

` s-a terminat. e de neconceput, dar s-a terminat.`. 23 aprilie 2010

`ora de franceza. prezentat proiect. citit proiect. praf. radem` 30 aprilie 2010


`ma opresc in parculet. beau o bere. ma joc cu copiii. la magazin raman stupida in fata unui frigider cu sticle.  acolo am fost cu el. ce stupid`.

` timpul trece greoi si durerea de cap nu ma lasa. as vrea sa fiu in patul meu calduros si sa ascult ploaia, adormind.`

`..acum e un frig cumplit, si copacii astia sunt martori la zbuciumul meu,. a inceput sa ploua... uneori il astept aici, stupid, irational, patetic, ilogic. dar nu vine niciodata. am plecat.`20 mai 2010


__________________

A trecut mult timp de atunci. Am crescut mare, prin toate clipele acestea aparent copilaresti ce m-au format. Am invatat sa iubesc, sa sufar, sa pierd, sa pretuiesc.
Tumblr_lafypbtzzx1qc8kyko1_500_large
Azi mi-e dor sa fiu copil. cand eram mica imi doream sa cresc mare, sa pot face si eu toate lucrurile acelea interzise si palpitante pe care le fac toti adolescentii. Sa port tocuri si pe strada, nu numai in casa la oglinda, sa ma dau cu ruj rosu si sa am geanta mea cu tot felul de nimicuri in ea.Sa beau o bere si sa fumez cum o face mama, sa beau cafele si sa pot sa dansez pana dimineata, sa ma duc la intalniri. Azi mi-e dor de un zambet, mi-e dor de papusile mele barbie si de Mariutza. Mi-e dor de jocurile mele improvizate si sa vorbesc singura in limba mea straina,  sa cant de nebuna "la spectacole". azi vreau sa fiu Mariutza. Nu Aimee.
Maine am sa-mi iau guma cu actipilduri si tampenii din acelea, o sa fac baloane si-o sa stau pe jos, nu pe banca. Am sa ma joc cu copiii si-am sa dansez in ploaie.[la propriu]. 
Tumblr_la7foahcoe1qbwardo1_500_large_large






*Pot sa vorbesc ore in sir despre dorul meu de copil, despre locurile in care-am fost si prieteniile pierdute. despre romanele inca necitite si zambetele din parculetul cu frunze de octombrie. pot sa vorbesc la nesfarsit despre obsesiile si ciudateniile mele, rasul meu zgomots si felul meu de a fi ciudat.
n-am sa uit niciodata clipele acelea atat de nesemnificante aparent, care mi-au ramas adanc intiparite in minte. eu copil si nimic mai mult.
`Ploua afara, si muzica se aude usor in surdina, vag.  e-un pian ce plange parca, o melodie surda, simpla si atat de sofisticata ce-ti trezeste doruri.. doruri de tine, doruri de casa, doruri de-o iubire pierduta, doruri de-un zambet mult adorat... muzica imi intra in suflet si-o simt tot mai profund. usor usor, devine parte din mine. e-un cantec al sufletului meu, a celor mai ascunse ganduri si sentimente.. 
 Ma legan incet pe scaunul cu balansoar al bunicii, si incerc sa patrund in randurile unui roman de Dostoievski. Nu reusesc. Sunt coplesita de sentimente. Imagini din toata viata mea imi apar in fata si nu ma pot detasa de ele. Imi aprind o tigara, si ma uit pe geam 
cum ploua, pierduta in amintiri.



Tumblr_lai7wjtesk1qci7wpo1_500_large
I wait here
Don't die before I do.


marți, 12 octombrie 2010

Despre suflete

Tumblr_l5bmgkl09d1qa3vt1o1_500_large
Aimée  feat Dolly


`e frig si ploaia imi da senzatia de toamna.
ma regasesc in fiecare picatura.
iubesc ploaia caci imi mascheaza lacrimile.
ma simt vulnerabila si slaba.
tot ce vreau e sa beau un capuccino cu rom  si sa recitesc Invitatia la vals.
mi-e ciuda pe indragostiti.
mi-e frig. Simt nevoia sa dorm mult si sa scriu versuri siropoase.
stiu ca minte ... stiu ... dar imi place cum o face.
m-am indragostit de el din prima clipa.
si totusi, vreau sa fiu ultimul lucru in mintea lui inainte sa adoarma.
la naiba cu dragostea asta
nu exista viata dupa el. si ce e dragostea de fapt ?
nici nu stiu sigur, dar a existat un baiat pentru care am simtit acel ceva.
mai vreau o noapte de vara cu luna plina 
mi-e dor de vara trecuta.
am nevoie de ciocolata milka si cateva doze de cola ca sa fiu fericita.
si de un film bun.
vreau sa iubesc un zambet.
 mi-e dor de mare.
vreau sa beau o bere rece.
iubesc copiii. si zambetele strangaresti din parculetul plin de frunze de octombrie.
Mai vreau o zi de boboaca.
Iubesc sa alerg dupa tramvai si sa rad zgomotos ca l-am prins, sau sa tip daca nu. 
iti amintesti de ziua cand ne-am cunoscut si-ti zambeam copilareste ?
da.. si cand cereai plasa ca nu aveai unde pune cartile.
sunt euforica... simt ca traiesc.
de ce ma indragostesc numai de baieti nepotriviti ?
vreau o tigare.
si sa mananc vata pe bat si sa ma dau in montaigne ruse.sa simt adrenalina in sange si vantul sa-mi bata in ochi.
mi-e dor de caramelele de la chioscul din curtea scolii ce s-a inchis.
si de geaca mea de piele si de ghiozdanul negru, rupt de el.
sa nu ma uiti.
am un gust amar.. si totusi nu regret nimic.
21.00






`Nu-mi pasa de nimeni si de nimic. 
Doar de tine, suflete.Care cu timpul ai devenit totul pentru mine. e un sentiment nou si puternic ce nu m-a mai incercat. Cred ca ma indragostesc. E ciudat, am fluturasi in stomac si de fiecare data cand te vad ma fac rosie ca bluza daruita de tine. 
Stii? 
Stii ca aveam o stea... o stea doar a noastra ,ce-o vad in fiecare noapte din patul meu albastru cu floricele. Pe noptiera sta cutiuta mea cu amintiri si vise nascute moarte, bratara de la tine si-un sarut dintr-o poza veche. Paream fericiti. 
Nu stii ...
Uneori vreau sa uit de tot. Sa inchid usa si sa nu mai privesc inapoi. Chiar asa greu e ? .Nu! Sunt o proasta.. Nu vreau sa uit de tine.Tu esti totul. totul meu. Cum as putea sa uit de ziua cand mi-ai daruit trandafirul pe care inca il mai pastrez, cu-n zambet de copil ce tocmai a facut o prostie, si tricoul verde ce-ti poarta inca parfumul. Cum as putea sa uit de ziua cand am dansat in ploaie, si-mi spuneai ca sunt cea mai speciala fata.. ? Si de melodia noastra de la jay sean?
Tot ce simt este irevocabil. Trebuie sa incerc sa nu mai fiu atat de indragostita de tine. 
No, there`s no life after you.

Tumblr_l5bv6wb2t71qbovkto1_500_large



*Iubirea te inalta, te face sa canti, sa dansezi, sa alergi, sa te simti liber. Iubirea iti aprinde acea stralucire din ochi, din zambet, din miscari.. Chiar daca nu dureaza o vesnicie, esti fericita c-ai simtit acel ceva, c-ai ramas cu amintiri atat de frumoase..





`Mi-e dor de tine suflete. Mi-e dor de ziua cand m-ai luat de acasa si mi-ai spus ca plecam undeva surpriza. Mi-e dor de zambetul meu dezorientat si de soaptele tale calde, sigure. Mi-e dor sa ma mai iei in brate si sa ma saruti pe frunte. Mi-e dor de micile noastre nebunii, si de papadia ce mi-ai daruit-o in ziua aceea cu mult soare. Mi-e dor de inghetata la cornet de la tanti Nuti de la coltul strazii, mi-e dor de florarie si de teiul nostru. 


Acum in zadar trec pe strada aceea, floraria nu mai e, iar teiul nu mai are viata, Mi-e dor de noptile racoroase de vara trecut
Tumblr_l552cnsujs1qbl6t6o1_500_large

*Vreau sa plec. Sa plec departe cu tine, departe de toata aglomeratia orasului astuia obositor. Undeva pe un camp cu maci, si sa ne facem poze cu zambete colorate, sa ma mangai pe par si sa-mi spui povesti. Sa alergam de mana, si sa lasam vantul sa ne magaie chipurile. Sa adorm in bratele tale cu parfum de fericire si sa-mi canti la chitara melodia noastra. 







`Iubirea o face pe ea frumoasa. Iubirea le da culoare cerculetelor din ochii lui de-o culoare nedefinita. Sunt doi copii ce se iubesc ca doi oameni mari. 


*Iti amintesti ziua cand m-ai luat pentru prima oara de mana ?Dar ziua cand am fost la mc si era multa zapada afara ? atunci cand ningea si ma feream de furtuna in bratele tale ? dar cand mi-ai rupt ghiozdanul, si ma priveai ca un copil ce ii e frica c-a facut o boacana ?dar ziua cand ne-am cunoscut ? era un soare cu dinti afara, precum iubirea ta, puiule. 
As vrea sa pot sa nu mai privesc inapoi, sa fiu puternica si zambitoare, sa nu ma mai molesesc cand apari, sa fiu vindecata complet.

`Vreau sa ne amintim frumos de noi, de vremurile acelea. ce de mult au apus. Sa ne amintim razand copilareste, si mult mai maturi. Sa bem o bere si sa ne imbratisam prieteneste.` Toate trec ba,  da-le dracu.`






*... prea multe randuri siropoase, prea multa dragoste si dulcegaraie. Poate suna prostesc, stupid si irealist.  La naiba cu dragostea asta. 
Vreau doar sa traiesc. Sa rad, sa beau, sa dansez, sa tip, sa ma prostesc. si sa ma bucur de clipe. 
Tumblr_la5opo9ksq1qal30oo1_500_large

Te-am iubit, fraiere.

vineri, 1 octombrie 2010

`Let me go home. I wanna go home.

Tumblr_l9kp11erdt1qag7t3o1_500_large
Clipele trec. Cele mai mari shimbari nu se fac in timp, asa cum credem noi, ci deodata. Te trezesti peste noapte ca ceva s-a schimbat.. ca lucruri ce o data le adorai, azi nu te mai ating.
Ascult versuri ce ma faceau sa plang, ce acum ma lasa rece. Ma uit in urma si am un zambet ironic.
Am murit de atatea ori.. asteptandu-te, cautandu-te printre zambete straine, atunci cand mi-ai intors spatele, cand mi-ai zambit copilareste, cand te-am regasit, tremurand de emotii.

Azi n-am simtit nimic. "In clipa aceea iubirea, ura, gelozia, durerea se sfarsisera." Totul parea dintr-un film prost, de cea mai proasta calitate. Era totul firesc, spontan, obisnuit... lumea nu se oprise in loc si continuam sa ne purtam cu totii ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ca si cum scena aceea se repetase de atatea ori... Pentru o clipa am avut senzatia ca tu nu esti Dor al meu, ca esti un necunoscut c-o necunoscuta, atat de rece m-ai lasat. Si te-am uitat asa cum se uita...
...Imi doresc sa te vad fericit, de mana c-o rochita rosie din catifea, si sa-i zambesti pentru ca ea e perfecta, ca nimic inafara de ea nu mai conteaza. Pentru ca ea e totul, iar eu sunt nimic. Pentru ca-i mai bine cu tine lipsa si indragostit de alta. N-am sa mor fara tine si nici de dorul tau. N-am sa-ti uit numele si nici n-am sa incerc sa scap de amintirea ta.
E octombrie, inceputul noilor iubiri.
Mi-e frig si simt nevoia sa iubesc un zambet. Sa dorm mult, si sa beau cappuccino cu rom. Sa scriu versuri siropoase si sa recitesc "Invitatia la vals."
..Si sa ma joc cu copiii.
Iubesc copiii... pe ei chiar ii iubesc. iubesc zambetele strangaresti din parculetul plin de frunze de octombrie, iubesc culorile galben-portocaliu si frigul. Iubesc sa ma dau in leagan si sa ma las usor pe spate, cu fruntea spre cerul cenusiu. Iubesc sa alerg dupa tramvai si sa rad zgomotos ca l-am prins, sau sa tip daca nu. Iubesc sa ma plimb pe strada si sa primesc un zambet, iubesc s-o iau prin baltoace si sa-mi privesc silueta oglindita in luciul apei, iubesc sa ma ghemuiesc pe banca si sa ma sprijin de cate-o mana.
Iubesc ploaia. chiar daca ea imi aminteste de mirosul tau.
Yeah1-collection-hold-the-rain-with-me_(66)_large

Pentru ca asa sunt eu. Chiar daca uneori m-am dezamagit pe mine insami. Am fost precum o masinarie ruginita, ce scartaie. M-am simtit plictisitoare, acra, trista si frustrata. Mi-am pierdut increderea si asa zisii prieteni. Sunt un copil cu prea multe visuri, naivitati si copilarii. Chiar daca am fost dezamagita de toti, chiar daca m-am simtit tradata, inselata si umilita, chiar daca am simtit ca lumea e rea... chiar daca mi-a provocat scarba, dezgust, chiar daca nu mai cred in dragoste, chiar daca mi-am impus sa nu mai cred, caci am simtit ca lumea-i prea rea, prea egoista, si falsa... azi iubesti, maine pa.., chiar daca m-am vrut inapoi de atatea ori, am invatat sa iubesc lumea si sa ma bucur de orice lucru marunt, de orice nimic.


Pentru ca imi place uneori sa vorbesc tare si sa ma tavalesc pe jos de ras. Pentru ca-mi place sa deviez de la subiect si sa spun verde-n fata, si s-o fac uneori pe intelectuala.Pentru c-am nevoie de niste doze de cola si de-un film bun, ca sa ma simt bine. Pentru ca-mi place sa cant si sa dansez si sa ma clatin pe strada cand sunt euforica. pentru ca-mi place sa ma dau cu rujul ala rosu, desi nu-mi sta bine. Pentru ca doar prin tine ma regaseam, ma simteam eu insami, ma echilibrai.
Acum, acum mi-e bine indiferent ca nu esti aici.
Tumblr_l9ksv12d8t1qaqj2yo1_500_large




`It's so hard to say goodbay to yesterday.


Am avut atatea vise, planuri, sperante, amagiri si esecuri...Azi au mai ramas decat zambetul meu tamp si banca cu frunze uscate...Cutiuta cu amintiri..si-un sarut din niste poze vechi. Cateva versuri siropoase si-un caiet ars, cu cerneala de mult uscata, ce-ti poarta numele pe fiecare fila.

...Am nevoie de-o sambata seara calduroasa, band ciocolata calda si citind un roman bun. Am nevoie de-un aparat nikon ca sa fac poze la indragostiti, si de un el..
Tumblr_l6cpxfnbds1qzybmvo1_500_large
De un zambet si de niste maini calde care sa ma tina de mana.
Am nevoie de-o imbratisare si de-o vorba buna. si de-o seara in familie, jucand carti.
De-un sarut pe frunte si sa adorm spunandumi-se povesti..

Tumblr_l9mtyiva731qbju4oo1_500_large
Vreau sa alerg in ploaie si sa tip cat pot de tare:


"Frankly my dear, I don't give a damn.`Bye, `bye loveee !"
5039508093_7bb6270886_z_large

Te-am iubit, fraiere.


'...And this is how the story ends.




 3:23, vineri-sambata