vineri, 19 noiembrie 2010

17

75598_501682341873_186493291873_7096441_1737247_n_large
17 anii.


bal, timiditate, inceput.,dans, multt dans, fum, bautura, saliva, buze, rasuflare, dor. nepasare, tipete, parfum, tocuri, ruj rosu, dureri de cap, mers desculta pe strada. ras zgomotos, caldura, farduri, oboseala, noapte alba, cantec, tinerete, iubire, mc. lacrimi, tremur, somn. club, multa lume, foc, desertaciune, dorinta, ignoranta, intuneric. extaz, fete zambarete, oameni fericiri, melodia de la "sus pe bar", si "eu nu am regrete", ochelari, fitze, poze, cantat aiurea tipand pe boxe. orgoliu, profit, priviri, gelozie, tinut de mana, dezamagire, razbunare. scarba, lasitate, prietenie, libertate, dezmat, distractie, suferinta, destin. ratacire, zambete, imbratisari, scrum. mers aiurea, durere, adrenalina, zgomot, ameteala. asteptare, speranta, fericire, uitare.
Tumblr_lb1t77dxi31qzw1vuo1_400_large

azi nu. si nici maine.
si da. am petrecut cum se petrecere la 17 ani. si  nu. nu m-am mai gandit la tine nici o secunda, nici macar la melodia aia pe care am cantat-o tipand, cu fetele, ignorand durerea de picioare si oboseala. pentru prima oara m-am simtit bine.
 si poate ca-n timp ce eu le zambeam altor tipi si-i sarutam nepasator, tu faceai acelasi lucru cu altele.. si nu ma doare, nici macar un pic acest gand. ma mir pana si eu de mine. poate ca-i adevarat ca timpul le rezolva pe toate.
 nu ne mai leaga nimic, decat amintirea aia.. pe care o voi pastra mereu aici.

si ce daca vine ziua de 22 noiembrie ? abia asteptam sa-ti zic, sa-ti amintesti. acum ma lasa rece.


*Dispari incet si sigur.
Tumblr_l8vuimcbcr1qakungo1_400_large




ps: cea mai tare seara.




" All that crazy shit i did tonight
those are be the best memories
I just wanna let it go for the night
that would be the best ever thing for me

hey hey (uu)
yeah yeah! (uu)
hey hey! (uu)
yeah yeah! (uu)
hey hey! (uu)
yeah yeah! (uu)"24503_359064616873_186493291873_4671635_3292505_n_large

duminică, 14 noiembrie 2010

Love .. doesn't walk away, people do

75152_1714576590335_1415813767_1819978_806991_n_large
`Love .. doesn't walk away, people do.`



* Poate ca te-ai simtit vreodata singur, speriat si neajutorat. poate c-ai simtit si tu uneori cum e sa nu mai ai aer la propriu, cum cazi in fiecare zi, cum nimic nu mai are sens si cum vrei sa dispari, sa fi uitat de lume, ca nimic nu mai conteaza. 


a fost o vreme cand am simtit ca lumea s-a terminat cu el. dar am trecut peste. acum zambesc cand imi aduc aminte..
si nu. nu e usor. n-am zis niciodata c-a fost usor si o sa repet asta pana la nesfarsit. 
dar nu regret nici un moment, caci a fost poate una din cele mai frumoase perioade din viata mea, si mereu cand imi va fi greu imi voi gasi refugiu in amintirea acelor clipe. 




` ...azi am chef sa dansez, si sa cant, si sa zambesc din toata inima. 
azi am chef sa impart zambete si sa fac pasul strangarului pe strada, si sa ma prostesc, si sa rad iar, si sa tip cat pot de tare ~daaaa~
si azi am pofta de-o inghetata la cornet cu capsuni si vanilie. si sa rad mult, da' mult. sa ma dau in leagane si sa alerg in ploaia rece de noiembrie.
azi am chef sa ma arunc in frunzele toamnei si sa le zambesc din inima si sa le spun ca nu m-am mai simtit atat de bine de nici nu mai stiu cand. si sa fac poze cu zambete strengaresti si cu  
peisajul asta mirific pe care am fost prea oarba ca sa-l privesc.
Tumblr_l725fwm2ds1qd0pk5o1_500_large
azi am chef sa-mi amintesc de oamenii pe care i-am lasat de mult in urma, si sa fac toate lucrurile pe care am uitat de mult sa le fac.


o sa ies afara si-o sa las razele soarelui ce inca mai au stralucire sa-mi mangaie chipul.
si-o sa-mi iau caramele cu piersici si portocale. si acadele cu gust de pepsi, si-o sa ma dau cu parfumul cu miros de  hubba  bubba.
si-o sa le dau o imbratisare persoanelor dragi din viata mea.
Tumblr_lbvgjhoyug1qbe2hqo1_400_large
 Promise me. That's all I want.Just promise me that you'll never forget me. Tell me I changed you somehow.Let me know that I had an impact on your life. Promise me that you'll always remember me. Losing you was hard enough, but I don't want to go on knowing I mean absolutely nothing to you.

15_large
mai sunt cateva zile de noiembrie, de toamna.. si-o data cu toamna simt cum trec toate acele sentimente inexplicabile si amestecate pe care le am. o data cu ea simt cum trece dorul asta de mult apus.
`iubirea, zambetele noastre de copii, parculetul, tradafirul, lacrimile, fulgii de nea, ochii tai, depresia si gandurile mele negre, vor  trece ca si cum nici n-ar fi existat vreodata, si va ramane doar o amintire pe niste foi ingalbenite de vreme. 
Tumblr_lbvkq4522z1qcl1vfo1_500_large




Tumblr_lbi7zojcq21qasvedo1_500_large
*cand ai sa simti nevoia,  ma poti gasi .. doar cauta in sufletul tau. 








So_easy___by_sirxlem_large

miercuri, 10 noiembrie 2010

Sweet November< 3

Tumblr_laf80opn591qc5lzco1_400_large

...Si e atat de toamna.. E din nou Noiembrie, Noiembrie al meu.


22 noiembrie 2009 o zi cu soare, cu-n soare cu dinti, cu melodia aia de la guess who, cu zambete colorate si aer proaspat de toamna. ziua cand te-am vazut prima oara, prima noastra poza.
9 ianuarie o seara racoroasa cu zambete colorate, primul sarut si multa multa ameteala si fluturasi.
8 martie furtuna de zapadata, trandafirul de la tine si noi doi indragostiti.
7 aprilie ultima noastra poza.
8 aprilie-ultima oara cand m-ai tinut de mana.
19 aprilie- ultimul sarut.
mai: "chiar daca te mai iubesc, chiar daca nu..nu mai inseamna nimic. putem sa ne iubim, degeaba, e prea tarziu. 
31 mai: `maine e 1, ziua copilului.
`da..minunat.
`nu te consideri copil ?
`ba da..
`atunci ? nu esti bucuroasa ?
` nu. e doar o zi ca oricare alta"
vara ce ne-a indepartat definitiv.
30 august zi obisnuita, ploioasa, cand te-am revazut, pentru o clipa
octombrie emotii, dar nu mai esti la fel.
30 octombrie: primul dans cu tine. "*She never could get drunk enough to get him out of her mind."
1 noiembrie: izbucnire in lacrimi, ora de romana, cand profa ma intreaba daca am mustrari de constiinta. 
8 noiembrie cand te-am strans din noua in brate, pe banca noastra si mi-ai zambit, si-ai vrut sa-mi aranjezi caciula mea verde, haioasa.
10 noiembrie gol.
Tumblr_lbn2q9kacy1qcqx86o1_500_large




9 numarul nostru.
si nici macar nu mai tii minte cand e ziua mea.


e iar noiembrie, a trecut un an de atunci si parca a fost ieri. Ai plecat intr-o zi, si totusi lumea nu s-a oprit in loc. am continuat sa traiesc, sa rad, sa plang, sa ma indragostesc, si sa uit.. am continuat sa am vise, planuri, esecuri, suturi in fund... am continuat si totusi nu ma simt vie. poate suna ca un cliseu, dar asa ma simt. de iubit nici nu se pune problema.




"`ma iubesti ?
`cica"
Parka from Topshop, Black Worker Boots from Dorothy Perkins, Hat from H&M, Socks from River Island




Nu mai vreau sa traiesc cu sentimentul asta in fiecare zi. simt cum ma distruge incet incet, ca nu mai am aer, ma arde pe dinauntru fiecare amintire cu noi.. nu crezi ca e cazul sa pleci ? e timpul sa te arunc definitiv in cutiuta mea cu amintiri si vise nascute moarte, e timpul sa ramai acolo, sa nu-mi mai zambesti perfid si nici sa ma mai incalzesti cand mi-e frig.
pentru tine nu inseamna nimic, dar pentru mine insemna ceva. te simt superficial, gol pe dinauntru, inselator si din nou... gol. unde e baiatul cu ochi blanzi si soarele-n palma ?


A trecut vremea peste noi si iata-ne din nou astazi, uitandu-ne straini unul la celalalt, cu privirea ta ce nu ascunde nimic. pe aceeasi banca de iarna trecuta, acum acoperita de frunzele toamnei.




Nu mai vreau ca lumea sa ma vada mereu vulnerabila si plansa. lepad orice regret si orice remuscare. m-am judecat si mustrat mult timp.. am fost prea dura cu mine, m-am urat si i-am urat pe toti caci toti imi pareau vinovati de nefericirea mea. e timpul sa-mi indrept chipul spre cer, si sa las razele soarelui de toamna sa-mi mangaie obrajii batuti de atatea ploi.. e timpul sa zambesc din inima, nu fals, nu prefacut, nu de fatada, e timpul sa-mi las inima sa bata pentru o noua dragoste. e timpul sa-mi acord o sansa. macar una.



Am obosit sa ma leg de trecut, sa ma condamn si sa ma distrug. am obosit sa plang si sa scriu aceleasi nimicuri, pe care le stiu pe de rost. nimicuri importante pentru mine. am ajuns cu-n suflet gol si plin de frustrare, care cerseste un strop de dragoste. asa zisii prieteni au fugit de mine, si-am ramas singura, cu cutiuta mea ticaitoare ce abia mai bate, si cu mana intinsa. poate ca  nu vad persoanele cu adevarat importante din viata mea. poate ca sunt prea oarba. nici nu mai stiu.


24888_378498393123_738063123_3901881_4959426_n_large





* sunt momente cand vreau sa ma tina cineva de mana, sa-mi aranjeze fularul si sa-mi dea un sarut pe frunte, spunandu-mi ca totul o sa fie bine, ca merit sa fiu iubita, ca nu-s chiar atat de rea... precum m-am simtit.


1:13 AM, 11 noiembrie '10


Tumblr_lbo3omnzy91qzwg09o1_500_large