joi, 30 decembrie 2010

self-inflicted wounds

Goodbye Drama.
Hello. I don't give a fuck !!!!






 *Simt cum totul incepe sa ia sfarsit. pe bune.
 zilele care trec fara tine, incep sa stinga totul. nu ne mai leaga nimic, iar amintirile incep sa se cufunde  in ceata.  incep sa innebunesc poate, dar nu mai am putere sa continui.
a fost o prostie din partea mea sa refuz sa mi te alung si sa prelungesc durerea aia care acum a devenit insuportabila. simt ca nu mai e vorba de iubire, ci doar de resentimente si amintiri sterse. m-am incapatanat atat sa nu te uit incat uite-ma cum am ajuns astazi. cu rimelul scurs, cu parul ciufulit si ochii goi, tavalindu-ma pe jos, nestiind ce sa fac altceva ca sa  ma eliberez . 
si azi iar am auzit melodia aia care mi-a intrat direct in suflet. n-am stiut ce sa fac asa ca l-am luat pe el in brate, si am ramas asa minute intregi, fara sa respir.
incet incet incep sa uit datele importante, iar amintirile cu tine sunt prea sterse ca sa mai aibe vreun impact urias asupra-mi. vorbele alea sictirite si reci nu ma mai dor, poate ca m-am obisnuit cu ele. trandafirul e aruncat de mult, iar prin vise imi mai apari din cand in cand, foarte rar.  parfumul tau nu mi-l mai amintesc. 


simt incet incet cum ni se scurge timpul. povestea noastra e de mult sfarsita, doar ca m-am incapatant eu s-o prelungesc. a fost o prostie din partea-mi, dar poate ca asta m-a ajutat sa realizez unele lucruri. cica ?


azi am auzit pe cineva ca spunea ca el  sufera o perioada, da' ii trece pentru ca nu e batut in cap sa-si faca rau singur. exact asa a spus, si mi-a fost de ajuns sa realizez. ironic si absurd. oare trebuia sa astept noua luni ca sa aud cuvintele astea intamplator, si sa se schimbe tot, intr-o clipa ? [9 luni, love, 9, ce ironic ! ce stupid. 9 !.]
. poate ca asa a fost sa fie. 


esti pe punctul de  a deveni o alta persoana din multime, cu nimic speciala.


`nu te ajuta cu nimic cuvintele. oricum, chiar daca te mai iubesc, chiar daca nu, nu mai inseamna nimic. putem sa ne iubim, degeaba. e prea tarziu.` mi-au rasunat nopti si zile intregi ca un ecou, sfasietor, imposibil de explicat. poate ca n-am sa le uit niciodata. ` putem sa ne iubim, degeaba e prea tarziu ! chiar daca te mai iubesc, chiar daca nu, nu mai inseamna nimic !`



trebuie sa invat sa uit. m-au dezamagit prea multe persoane ca sa mai pot fi cea de atunci. nu stiu cum au facut, dar au reusit. si nu, nu le port pica.
am un gust amar.
poate ca resping pe oricine incearca sa se apropie de sufletul meu, poate ca refuz cu indarjire sa mai pot iubi si fug atunci cand se apropie cineva de mine mai mult. mi-e frica sa-mi arat sentimentele, mi-e frica, la dracu !



si nu-si mai au rost randurile. ramai cu B. a ta, "genul tau". [ hăă ??cam multe genuri ai] iubeste-o, iubeste-o cat n-ai putut pe mine. si poate ca ea te va face fericit, asa cum eu n-am reusit niciodata. ea e frumoasa. are ochii albastrii si parul lung si roscat.  ea se vopseste in cap si stie sa intre in suflet. 
si daca ea stie sa te alinte si sa-ti spuna cuvinte frumoase, eu nu stiu decat sa-ti dau o imbratisare in locul cuvintelor. si daca ea stie cum sa se poarte, eu n-am stiut niciodata.

am sa te pastrez in cutiuta mea cu amintiri, si-am s-o mai deschid din cand in cand, atunci cand va fi cazul.
am vrut sa-ti daruiesc un cadou de ziua ta, dar n-ai venit... la dracu ! era doar o imbratisare. nimic mai mult.
sunt un copil prost, asa-i ?



mereu mi-am dorit sa fi fericit, chiar daca nu ma crezi. poate ca suna patetic, fumat, uzat...
ma tem ca e ultima oara cand scriu despre noi.
*azi ma comport ca un copil. azi nu mai am vise. azi nu mai am rabdare. azi sunt incapatanata. azi vreau sa impart zambete. azi nu ma mai doare. azi l-am dezamagit. azi am baut o bere. azi sunt euforica. azi nu-mi mai e dor. azi nu mai iubesc pe nimeni. azi am dat cu scrum pe mine. azi am avut toanele mele. azi era sa adorm in bratele lui. azi mi-a venit sa fug de orice gand cu tine. azi am mancat inghetata. azi am vorbit cu-n necunoscut. azi m-am dat cu ruj rosu. azi mi-a fost frig. azi am tipat. azi i-am fumat tigarile. azi am zambit pe bune. azi mi-am dorit sa te uit. azi nu imi mai pasa. azi am cantat pe strada. azi am fost rea. azi era sa cad pe gheata. azi m-am plictisit de cuvantul iubire. azi am fost obosita.




A:  `lasa-ma sa-l astept mereu, sa-l caut, sa ma consum, pana la epuizare, pana n-am sa mai pot. :)
Goodbye Drama .
Hello To I don't Give a fuck !












* life is about trusting our feelings and taking chances, losing and finding happiness, appreciating the memories and learning from the past.




luni, 27 decembrie 2010

`we are going to lose.♥

"Stii acea senzatia cand mergi pe strada, si iti vine sa cazi ? Ca in cosmaruri. Iti vine sa cazi ca e prea gol, si nu te mai tin picioarele. E necuprins, e un imens gol, si n-ai de ce sa te sprijini, esti total ametit. Treci pe langa masini si ai impresia ca mai au putin si te lovesc, ca te ia pe sus acel curent, ca n-ai putere. Aceasta cumplita senzatie o ai doar in vise. Eu am experimentat-o pe viata reala. E naucitor, delirant, trist. E foarte frig, Esti ca o frunza purtata de vant, de colo-colo. Cand erai tu, ma tineai de mana, sau erai lipit de mine, si doar cu prezenta si zambetul tau umpleai acel gol. Si era iar cald, linistitor. Era pace, era siguranta, era colorat.
    28 mai 2010






 you want my heart ?
take it.

Zambetele de décor.
parfum de liliac.
oftat adanc.
ochi de sticla.
trandafir rosu.
aberatii pe hartie.
un cica te iubesc.
inimi de hartie.





as putea scrie aici multe cuvinte, multe sentimente ce m-au incercat, as putea descrie poate intreaga noastra poveste, dar e tarziu, si cuvintele nu-si mai au de mult rostul.  sunt o copila proasta, cu cutiuta ticaitoare stricata, ce inca scrie.
am fost patetica. lasa. ingrozitoare. jalnica.
mi-e dor stupid.  continui sa-mi chinui sinele cu amintiri pierdute. am incercat sa plec, sa fug de mine si de amintirile alea, am incercat sa merg mereu inainte, fara sa ma uit inapoi, am incercat sa ma indragostesc, sa-mi spun absurd ca totul e bine, am incercat sa inlocuiesc un oarecare cu tine, si stiu. stiu cat de absurda am fost.
 si stiu ca nu mai e o chestiune de timp. " il uiti, maria, il uiti, lasa timpul..."
au trecut aproape noua luni, noua luni, love, noua luni. cat ar sta un bebelus in pantecul mamei. noua luni de durere, dor, disperare, chin. am obosit.
a ramas aici. aici. in inima mea ce abia mai bate. poate ca singura am facut sa fie asa, poate ca m-am incapatanat atat de mult sa te pastrez aici, incat am reusit. am reusit pe bune.


`just stay there and watch me die.


 si e o prostie. si e absurd. si devine enervant.  mi'am zis de atatea ori c-am sa pastrez clipele alea in inima mea mereu, fara suspine si regrete, cu-n zambet colorat pe buze. dar nu, nu merge asa. viata nu e asa.
abia ca-mi mai tin ochii deschisi.

as vrea sa cred ca si tie iti pasa la fel de mult, dar stiu ca nu-ti mai pasa, aproape deloc. poate ca nici nu te mai gandesti la mine din cand in cand. poate poate... in timp ce eu stau aici si ma complac in aceeasi drama de atata vreme. te mai vad o data la trei luni, dar nu mai las pe nimeni sa se apropie de inima mea, si simt ca nu mai pot sa iubesc. ca nu mai vreau. ca mi-ai pus capac.
si-n timp ce-l sarutam pe el, mi-ai venit tu in minte, si-n clipa aia te-am urat, si m-am urat.
 nu crezi ca e vremea sa pleci ?

3:32 am.

si am pofta de'o bere rece, si de prietenii mei. si sa dansezzz sa dansez si sa cant pana dimineata, si sa uit de tot de tine.
si sa ma ia el in brate si sa zambesc tamp. pe bune.


ăă.
la dracu. 


in seara asta mi s-a pus un nod in gat si-am simtit nevoia sa urlu.
de ce la tv  se mai dau cateodata melodii triste ?
totul a inceput sa se invarte stupid cu mine si inima mea  a inceput sa bata de nebuna. o auzeam parca. si zambetul ala imi aparea insistent in fata, oricat incercam eu sa-l alung. 


voiam sa tip, dar nu stiam cum. am vrut sa ma arunc pe jos cum obisnuiam sa fac alte dati, dar m-am controlat. acum stiu sa ma controlez, stiu sa ma stapenesc, da. chiar si atunci cand el e langa mine. stiu chiar si sa zambesc.  convingator.

timpul m-a invatat asta. dar n-a stiut sa mi te alunge.  nici macar un pic. al dracu timp.





 .uneori am momente cand ma simt fericita. pe bune. poate ma mint frumos.
si da, stiu ca fericirea e doar o iluzie de atins. 








am obosit si-am mai spus-o. nu te mai vreau si nu l-as lasa pe el pentru tine. poate sunt cinica, poate ma mint. nici nu mai stiu.

ma simt singura intr-o multime de oameni,  si nu e doar un cliseu. mai e un pic si vom trece intr-un alt an.  si nu v-a mai fi nimic din ce a fost, caci anul in care te'am avut se duce.
poate am luat-o razna, dar spune-mi, n-ai simtit niciodata durerea aia ?






*hai zambeste si taci.

si acum sunt perfecta.



vineri, 24 decembrie 2010

* Enough is enough.

Mums ! Jacket, H&M Shorts

`cine ti-a spus tie ca visele pot deveni realitate, te-a mintit. pot fi, cel mult, doar o iluzie.



.luminite. agitatie. vitrine impodobite. cumparaturi. oameni veseli. caciulile noastre roz. miros de portocale. biletelul ala de la colindatorii de pe strada. haine pufoase. nenea care ne-a dat folia pentru impachetat codouri si ne-a urat craciun fericit. rasetele noastre. dorul de el. ciocolata calda. pomul cu cadouri sub el. mirosul de cozonac si sarmale din casa. mami zambitoare. colinde. reclamele de craciun. caldura oamenilor. luminitele de pe geamul camerei mele. mosu'.

in fiecare an e la fel, si totusi altfel. in fiecare an sunt cuprinsa de emotia si caldura spiritului de craciun, in fiecare an sunt nostalgica si-i scriu mosului, in fiecare an incerc sa fiu mai buna de sarbatori.
dar anul asta n-am mai fost cu colindu' , n-am mai mancat pe drum covrigi si portocale si nici nu s-a mai difuzat titanic. anul asta n-au mai venit colindatorii la noi acasa si nici n-am mai asistat la impodobirea bradului. 
anul asta am mancat toate bomboanele pentru pom si nu i-am mai scris mosului, pentru ca n-am mai stiut ce sa-i scriu. pentru ca n-am mai stiut ce vreau. il las pe el sa hotarasca in locul meu ce-i mai bine pentru mine.

pentru ca  aici vine vorba aia cu: " ai grija ce vrei pentru ca s-ar putea sa se indeplineasca."






traiesc cu aceeasi imagine in fata mea ce ma sacaie si nu ma lasa sa respir.  ori eu, uitandu`ma pierduta la el, in bratele alteia, ori  el, uitandu`se la mine in bratele unui oarecare. 
am obosit, love. am obosit rau de tot.
Tumblr_ldxb83uemz1qzilpso1_500_large
Tumblr_ldiwjpdwvu1qafc06o1_500_large

`stii ca vine ianuarie ?
`uau, cum ai descoperit ?
`...
`si ? ce-i in ianuarie ?
`nimic. ai dreptate.
`9 ianuarie ?
`vezi ca stii.









am avut un an plin. plin de  dezamagiri. lacrimi. frustrare. bucurii. iubire. leneveala. cuvinte alterate. noutate. nostalgie. prietenii pierdute. despartiri. dor. depresii. zambete de decor. chiuluri. note proaste. baluri. cantece. amintiri. cafenele. intalniri. drame. emotii. temeri. rutina. scarba. ignoranta. lasitate. crize de ras. revelatii. literatura. minciuna. adevar. sentimente. retineri. amintiri. deznadejde. strangeri de mana. 


in noaptea de revelion sunt gata sa-l las in urma. sa nu ma mai uit inapoi si sa zambesc pe bune, fara regrete, fara zambete prefacute, fara blog si doruri, fara lacrimi. si-ti jur ca n-am sa-mi mai fie dor de tine. nici macar un pic. o sa-l tin strans pe el in brate si-am sa ma uit inainte, mereu inainte. am sa inchid ochii si n-am sa-ti mai rostesc numele in gand. nici n-am sa ma mai intristez prosteste gandindu-ma cum ar sa fi  aici. 






in noaptea de revelion las zambetul ala, trandafirul, 9, aprilie, iarna trecuta, hanoracul bleu, dorul, jurnalele, aimee, ianuarie. totul ! totul. 
5275896344_f24059aa24_large
pentru ca s-a terminat, si acum pe bune. e Craciunul din nou si abia ca-ti mai stiu zambetul. s-au cufundat toate incet incet,  intr-o ceata profunda si abia ca le mai vad. incerc cu disperare sa le vad limpede, dar doar le mai simt, din cand in cand.
si poate ca asa e viata, love, toate trec. si oricat am incerca noi sa le pastram vii, ele tot se duc intr-o cutiuta cu amintiri prafuita, si se duc se tot duc pana la fund, oricat am incerca noi sa le cautam.

nu stiu de ce continui sa merg pe acelasi drum. nu stiu de ce nu renunt o data, la amintirea aia cu noi doi indragostiti si mult soare. nu stiu de ce tac si inghit in sec. nu stiu de ce mi-e dor de vara, cand mi-e atat de draga iarna.  probabil o sa mai iubesc candva, cand n-am sa mai astept, cand am sa uit de tot de cuvantul asta. am incredere in acel el..ca o sa ma invete sa zambesc din nou. o sa ma invete ca uneori tacerea sau un zambet sunt mai bune decat orice cuvant. ca o imbratisare face mai mult decat o mie de cuvinte, ca uneori un sarut pe obraz e mai dulce decat orice french kiss.

si-as vrea sa dorm mult, da' mult. am ramas aici. remember ?
uneori am momente in care imi vine sa tip, sa plang in hohote, sa ma exteriorizez, dar nu mai stiu cum, caci lacrimile mi s-au uscat de mult pe obraji.

si nu ma mai tem de iarna. sunt de mana cu doi ochi caprui, si zambet colorat, cum imi place sa zic. 
si-mi aranjeaza fularul si ma saruta pe obraz, asa cum mi-am dorit, si nu-mi mai tre' nimic. pe bune !

la dracu.




e tarziu. si scriu prost. aberez. e ajun si mi-e cald.  mi-e dor si nu prea. mi'e sete si lacrimile mi s-au uscat. cutiuta mea ticaitoare se aude incet, obosit.


`ce vrei sa-ti aduca mosu' ?
`eh...:-j
`spune-mi ! vorbesc eu cu el.
`pe cineva..:-j
`atunci sigur n-o sa incapa in sac.




trebuie sa privesc inainte, mereu inainte. sa nu-mi mai las lacrimile pe niste scari de piatra, printre fum, sa zambesc din inima si sa nu-mi mai permit luxul sa fiu rea. 
azi am chef sa port hanoracul verde cu buline si caciula roz pufoasa. sa beau ciocolata calda cu rom uitandu-ma pe fereastra la stele ? si sa desenez pe geamurile aburite. 
azi am chef sa ma uit la singur acasa 1,2,3 si sa mananc ciocolata, sau biscuiti cu scortisoara, si sa beau multa cola. 
asa simt ca e iarna. 












*  `nu poti sa iti dai seama cat de repede poti uita o persoana daca vrei
hai gata cu discutiile siropoase.
 e craciunul maine . suntem mai mari cu un an decat anul trecut !

huh, te uit, love. te uit.
 promit.



                                           ...........................
















dear 2011 i m not gonn believe you anymore if you tell me it s gonna be okay




















                                                                                                    it's time to take a risk, baby.

marți, 21 decembrie 2010

`the train to nowhere


Quote,in,the,end,take,chances,words,final,decisions-1aac9b3c992b64d62e57783518b81485_h_large

Pasii ei grabiti se auzeau pe caldaram. Calca sigur, apasat, nervos.. parul ei negru in contrast cu paltonul rosu ii confereau o frumusete aparte. raspandea in urma ei un parfum dulce si ametitor, de anotimpuri reci.


 Isi lua un bilet si se aseza pe un scaun albastru cu vopsea scorojita, mazgalit cu niste nume. ora 21:00.
Nu era nimeni in gara, decat un om mai in varsta, c-un roman in fata si niste ochelari mari, patratosi. si cateva felinare obosite.
Era prea liniste. mult prea liniste... se uita in jur c-un aer grav, ostenit. Ofta adanc si-si aprinse o tigare. imagini din trecut se derulau in fata ei, dar incerca sa le alunge. Gandurile deveneau imagini, imaginile sunete si sunetele mirosuri. tresari speriata si enervata de vocile din inima ei ce nu incetau sa vorbeasca.
Se ridica si se opri la un tonomat ponosit sa-si ia o ciocolata calda. doua fise de cate 50 de bani. isi cauta prin buzunarele paltonului si baga doua fise.  tonomatul nu-i dadu nici ciocolata, nici banii inapoi. se enerva si mai tare si pentru o clipa avu o dorinta arzatoare sa dea cu piciorul in el. apoi se indrepta incet spre locul ei, gandind cat de stupida a ajuns sa se enerveze pentru un leu pierdut. Stupid !
Isi mai aprinse o tigare, incercand sa se calmeze. respira adanc, sacadat, greoi. tusea din cand in cand, intrerupand linistea garii asurzitoare. fumul de tigare o cufunda intr-o moleseala profunda. i se parea ca e mai cald in golul din jurul ei. peretii scorojiti si vechi ii dadeau senzatia de rece. 
incerca sa-si incalzeasca mainile reci si sufla din cand in cand in ele. mirosul de tutun o sufoca, si cufunda fata in esarfa albastra cu floricele, unde dadu de un parfum atat de cunoscut de ea ! inchise ochii si ramase asa. simti deodata o multumire sufleteasca, o oaza de fericire, de caldura..  simti ca el e acolo, c-o tine strans de mana, si ca-i sopteste ca totul o sa fie bine. 
se trezi brusc din starea aceea si-o tristete coplesitoare ii invada toata fiinta. ofta adanc si-si puse mana in buzunarul drept al paltonului, cautand telefonul. il scoase si scrise tremurand un mesaj. 
" imi pare rau, dar vreau sa plec din orasul asta invechit si sufocant. nu mai am loc in el,  nu mai pot sa respir aer curat. ai sa ma ierti, love ? Cu bine, A."

Il mai citi o data, dar se razgandi si-l salva in schite.  ce rost avea ? era la fel de mica precum o frunza de toamna purtata de vant pe cine stie unde. 

12:25 noapte. cateva stele raspandite dezordonat. aburii ce-i scotea respirand. de mica ii placea sa se joace cu ei, sa deseneze. de data asta scrise un cuvant, numai de ea stiut. 
Isi ridica privirea spre imensul rece si incepu sa numere stelele, absurd, ca un copil. `Una, doua, trei.. isi aminti de bunicul ei, si-o lacrima i se usca pe obraji. 
acum nu mai avea lacrimi. nici vise. nici planuri. nici foc. ochii ei erau stinsi. era prea obosita. mult prea obosita...
Isi puse mainile in palton sa se mai incalzeasca, cum facea odinioara... si ramase cu ochii spre cer ore in sir, printre aburi. tot ce se mai auzea acum in linistea noptii era rasuflarea ei greoaie.
2:41 era mai frig si batranelul cu cartea nu mai era. acum era singura in gara, c-un zambet crispat si c-o valiza maro, roasa de molii. inchise ochii.
4:00 aproape ca nu-si mai simtea  trupul amortit. tacerea garii e intrerupta de cate un oftat sau de-o miscare brusca a trupului ei intepenit. se ghemui mica pe scaunele reci si ramase cu ochii goi, neclintiti de pe un felinar cu lumina palida. 
4:35  nu mai simtea nimic, nici frig, nici durere.  isi scoase o bucata de hartie din geanta si-un creion. si incepu sa scrie nervos.
5:15 isi aprinse o tigara. tusi sacaitor.
6:06 soarele si luna erau amandoua pe cerul mov-portocaliu, si-un tren se auzea din indepartare.
9:01 trenul ajunse in gara. o tanara fata zacea fara suflare pe peronul 12, c-o bucata de hartie in mana. 
20081129165842

" Imi pare rau, dar vreau sa plec din orasul asta invechit si sufocant. nu mai am loc in el, nu mai pot sa respir aer curat.  ai sa ma ierti, love ?
urasc despartirile. mereu le-am urat, dar azi sunt obosita de tot... stau intr-o gara afurisita de ore intregi si-astept un tren ce nu mai vine, sa ma ia din locul asta in care nu mai pot sa traiesc, caci ma strange si ma doare fiecare particica din el. sa ai grija de tine, da ?

sa te gandesti la mine de fiecara data cand iti vei auzi inima batand, promiti ?
si cand ai sa simti nevoia, ma poti gasi... doar cauta in sufletul tau.

...cum imi spuneai aievea `te iubesc, si eu iti raspundeam `Asijderea !
                                                                                                          Aimée a ta."
4500464500_92b6c40346_z_large


6741ed61501ab1f88e1865aef140ca7f_large

duminică, 19 decembrie 2010

*kid, don't fall in love

Tumblr_ldoc4a8rec1qajjdco1_500_large




`it`s time for a new beginning.  




mi'e dor de zambetul meu larg, de fetiscana aia aiurita cu soarele-n maini si secrete de oameni mari. mi'e dor de oamenii ce m-au lasat in urma, undeva la marginea unui drum, fara sa se uite macar o clipa inapoi.  mi-e dor de rasul meu zgomotos si caramelele de la buticul din curtea liceului ce s-a inchis, mi-e dor de frigul de iarna trecuta si de trandafirul de mult uscat. 
Rose,dried,rose,flower,beautiful,sad-c9ac87150bf20bbe4dba02d9ef4c22af_h_large


nu stiu cum sa continui sa tin capul sus, nu mai stiu sa iubesc si simt tot mai mult acel gol ce-mi spulbera fiecare particica din mine. simt ca in ce am crezut e o minciuna, ca viata mea intreaga e o minciuna, si stim bine amandoi ca atunci cand am promis c-am sa te uit, am mintit. 


ma simt mica si neputincioasa, si nu stiu incotro sa ma indrept. am senzatia aia ca ma invart si n-am nici un punct de sprijin.
as vrea sa pot da vina pe tine ca m-am schimbat, ca nu mai sunt fata aia vesela si prostuta, cu stralucirea mereu in priviri. acum ma dau cu ruj rosu si nu-mi mai ondulez parul. acum stiu sa fumez si beau bere in loc de cola cand ies in oras. acum nu mai sunt copilul ala prostut ce nu-i era frica sa viseze chiar daca nu se indeplinea. 
 ma distrug si suna patetic. 
durerea aia nu se mai simte ca la inceput, a devenit o parte din mine acum, o parte ce-o duc ca o povara si  uneori uit de ea. ca atunci cand te doare ceva, si poti sa uiti o clipa, gandindu-te in alta parte. toti vor uita de ea, poate chiar si tu. 


`azi imi vine sa plec, sa plec oriunde vad cu ochii, ca sa uit putin de mine. sa ma opresc intr-o gara veche, sa-mi iau o ciocolata calda de la vreun tonomat ponosit si sa iau primul tren. nu conteaza oriunde m-ar duce, poate as uita o clipa de tine, de el, de mine, de povestea mea. cred ca toti avem povestile noastre, iubirile noastre, poverile noastre. si-as vrea sa stau in gara, asteptand trenul catre nicaieri ? de vorba cu un oarecare care sa-mi povesteasca povestea lui, iubirea lui, viata lui.   si sa plec cu zambetul pe buze.
Tumblr_lbndahijeq1qd12uyo1_500_large


in seara asta mi-am adus iar aminte de tine. se invartea totul cu mine si abia puteam sa respir in incaperea sufocanta a cafenelei. ma usturau ochii de la fum, si aproape ca plangeam. plangeam de durere sau de dorul de tine ? nici nu mai stiu. el era langa mine si-mi zambea frumos si arogant printre fumul de tigara. ma uitam in jur si nu ma recunoasteam. nici macar un pic. eram eu si cu el, c-o ciocolata calda in fata, si oameni fericiti in jur. m-am simtit straina si mica, mica, mica in bratele lui.


si nu e drept, caci toti imi sunt la fel, ca nu mai vreau si nu mai pot gasi dragostea in bratele niciunuia, ca ma complic si dramatizez prosteste, si zambetul tamp de pe fata ma doare.  
*prima iubire ramane mereu aici, orice s-ar intampla, o vei cauta mereu in toate celelalte iubiri. patetic. 
azi mi-a marturisit ca e fericit. ca-l fac fericit, si i-am raspuns stupid ca si eu.
Tumblr_ldhf8aefzf1qfpqyso1_500_large




E aiurea si prostesc din partea mea.. dar poate ca azi m-am simtit bine in bratele lui.
.... 

`suntem doi necunoscuti acum.. doi necunoscuti cu amintiri.
la dracu. nu poti sa iubesti pe cineva si apoi sa te razgandesti. iubesti pe cineva pana la capat.si chiar daca intre timp iubesti din nou, o parte ascunsa din tine mai poarta iubirea aia..oriunde te-ai duce, mereu. 


si stiu ca si tie ti-e dor, putin, dar ti-e dor. cui nu-i este dor de-o asa iubire?

Tumblr_ld8i9zwb8z1qf7tlso1_500_large
'incepe sa-ti pese, Maria !
`Nu.
`...
`ma tem ca da.








azi sunt obosita de tot. vreau doar sa-l strang pe el in brate si sa mai trag un fum. sa ma uit in ochii lui ore in sir, fara sa te visez pe tine.  
ma vei ierta, love ?

*
`you have to promise you won't fall in love with me.
`no problem.



Tumblr_ldjr01a7sx1qbkfk3o1_400_large




















marți, 14 decembrie 2010

12 decembrie

Tumblr_ld7ojlbpwi1qc6qjvo1_500_large
azi sunt fericita. am un nod in gat si fluturasii din stomac nu-mi dau pace. azi, 12 decembrie, am renuntat sa ma uit in urma. am renuntat sa ma multumesc doar cu vise. azi simt ca traiesc ce simt. 
azi las o vara plina de ploi in urma, azi ma desprind de ziua de 9 ianuarie. azi uit. caci azi e decembrie. caci azi e o noua zi si o noua sansa. 
azi imi vine sa tip si sa cant si sa dansez, caci nu stiu cum sa-mi exteriorizez altfel sentimentele. caci azi pasesc inainte de mana cu un altul. caci azi sunt mai fericita ca oricand. 





*12 decembrie 2010
[...Cafenea. era cald si respiram fumul de tigara din aer inabusit. incercam sa n-arat ce simt. tu ma priveai printre cerculetele de fum si nu intelegeai. nu intelegeai nimic, sau poate doar nu voiai. era cald si vedeam totul in ceata. aproape ca lesinasem in atmosfera inecacioasa din incapere. totul se invartea cu mine si-o moleseala imi  cuprinse tot corpul.  aproape ca amortisem pe canapea in timp ce fumam nepasator langa tine. rasetele si oamenii prea fericiti din cafenea ma enervau cumplit.


Muzica buna pe fundal .indragostiti. multe zambete. tacerea dintre noi asurzitoare. moleseala. lumina difuza. tremurul mainilor. vinul varsat. tu. sarutul. si'afara e frig. si-am plecat din cafenea de mana...]



4187872958_76c450b358_large
14 decembrie
si azi e de love. de love love love. mult love.
si tre' sa beau in cistea ei.


More tequila. More love. More anything. More is better.





*si-a venit iarna mea, si e Decembrie, si mosu' mi l-a adus mai devreme.
si ninge asa frumos..





4187872740_08fb15c3cf_large
cica.