luni, 1 august 2011

Just one last dance

016_large

 
 
iti lipseste curajul de a-i spune ce a lasat in urma lui . ce putere a avut asupra ta in acea seara. esti atat de mica si de naiva si zambesti trist, dar sincer. lumea e mult mai rea decat cum o vezi tu, oamenii sunt al naibii de egoisti si de reci si de straini. porti cu tine o iubire de mult pierduta si-ti place sa depani amintiri la un pahar de vin cu oameni pe care abia i-ai intalnit.  iti place sa dansezi si sa fii libera, cunoscand oameni, cu dorul de duca mereu. traiesti dupa motto ul "zambeste caci nu stii ce va fii maine".  iti place sa citesti cate o carte si sa te vezi printre randuri, sa va vezi.. inventezi tot felul de jocuri stupide si-ti place sa dispari subit din viata cate unei iubiri pasagere. 

iubesti oamenii si  sentimentul ca nu stii ce va fii maine. daca viata intreaga ar fi ca un rasarit pe o plaja pustie, cu el langa tine pe nisip.  sau ca acea dimineata purtandu-te pe pasii de dans cu el de mana, ai fi putut trai o eternitate, fara sa obosesti, fara sa simti pic de durere..

iti place sa aduni amintiri in cutiuta portocalie si sa te simti mai bogata. mai interesanta. iti place sa strangi taine, sa fii ca o enigma, si sa le dai impresia celorlalti ca te pot citi. 
uneori, cand simti ca te sufoci si vrei sa te simti libera, fumezi o tigara sau incerci sa mazgalesti ceva pe hartie. alteori scrii. canti, canti mult si prost, oricand si oriunde. esti o pacoste si n-ai leac. 
esti o alcoolica notorie. bei mult, esti nesigura pe tine, dar cand bei parca esti mai mult ca niciodata tu insati.
iti place sa complici lucrurile.
esti cea mai mare narcisista si nu te prinzi la bancuri. razi dupa o juma' de ora.
ti-ai pierdut toate telefoanele, poate si capul. urasti discutiile interminabile si fara sens la telefon. iubesti garile de dimineata. tremuri ca un copil cand trece un avion pe deasupra. iti place sa ti se zica aimee desi putini o fac. uneori simti ca nu aparti acestei epoci si ca vii de undeva din trecut.
esti o ciudata cu melodii de pe vremea bunicilor, vorbesti uneori ca-n carti, demodat. esti tacuta si neindemanatica, uneori pari a fi plecata undeva departe.
 iar alteori te comporti ca o tarfulita, ca o fetita razgaiata. vorbesti mult si zgomotos, si n-ai echilibru.    faci multe gafe si esti superficiala. sunt doua parti din tine ce se contrazic. iti place sa risti, iti plac aventurile si orice alta nebunie.
Tumblr_lnn561wrby1qdr0s2o1_400_large

marea e prietena ta.
cand iubesti un om ii iubesti si cele mai mici detalii, defecte. pentru tine asta e iubirea. sa stii ce camasa isi va lua sau  modul in care isi piaptana parul. ce discutie pseudointelectuala va avea cand veti avea musafiri si cum va bea putin mai mult ca sa capete incredere. 
iti place sa vezi in oameni ceea ce ei nu vad, si sa-ti imaginezi vietile lor.

iti plac oamenii care rad mult si incerci sa zambesti si tu de cate ori poti.  esti un copil fericit cu secrete de oameni mari, sau cel putin asa iti place sa crezi. iti place sa crezi ca viata ta e ca un film, sau ca o poveste dintr-un roman. n-ai nici o legatura cu realitatea. iti place sa dramatizezi, sa hiperbolizezi, sa exagerezi. esti melodramatica. suparator de directa. suspicioasa. guraliva. egoista-mai ales cand vine vorba de mancare. 

uneori, cand te simti singura, te intorci inapoi in timp, dar ce e pierdut e pierdut. esti o prostuta caci niciodata n-ai putut uita persoanele care au contat pentru tine candva. fiecare avea trasaturile lui.. atat de specifice.. detaliile lui ce-l faceau special. niciodata n-ai putut sa nu te uiti inapoi.

iubesti toamna si-ai vrea sa ai parul cat mai rosu. iti plac povestile si plangi la filme. nu mai ai incredere in oameni, dar tot le zambesti. 
Tumblr_lp5laik5xb1qgcb74o1_500_large

4 comentarii:

Alexandra spunea...

Genial..ca de obicei. Am plans atat de mult citindu´ti blogul,ma regasesc in cuvintele tale,in trairi,in sentimente,in tot. Ai fost si esti sursa mea de inspiratie. Uneori iti citesc post'uri mai vechi si parca imi citesc propria poveste. Sa nu te lasi de scris. Am nevoie de cineva ca tine ca sa pot sa cad pe ganduri,sa stiu din nou cat de tare doare sa pierzi o iubire,si..am nevoie de tine ca sa imi amintesc ca nu trebuie sa il uit niciodata pe el..
Iti multumesc din suflet ca existi..

Aimée spunea...

ma bucur enorm ca te regasesti in povestea mea si-ti multumesc pentru comentariu.. l-am citit de doua ori la rand si iar si iar fara sa ma pot opri, zambind. >:D< o sa incerc sa mai scriu cand o sa simt cu adevarat. in ultimul timp am preferat doar sa ma ascund undeva in umbra si sa imi ascund amintirea acestei dragoste, sa o acopar cumva, si s-o povestesc la cate un pahar de vin, cum imi place sa zic. am preferat uneori sa citesc povestile altora, ca sa uit de-a mea. mersi inca o data>:D<:*

ddanut2000 spunea...

Frumos aotoportret Lorelei ...
Imagini, sunete si culori ce te descriu intr-un tablou perfect. Rosu este o culoare importanta si inteleg ca te reprezinta. Este culoarea cea mai intensa din punct de vedere emotional, rosul stimuleaza un ritm cardiac si respirator mai rapid.De asemenea, este si culoarea dragostei si a indragostitilor, reprezinta Amor, dorinta, pasiune, tandrete...etc. Iar albastrul,care este culoarea cerului, a marii si a oceanului este una dintre cele mai populare culori. Efectul sau asupra psihicului uman este exact opus celui produs de culoarea rosie. In concluzie, deci o antiteza perfecta existaenta in fiecare fiinta - lupta dintre extreme in cautarea si gasirea unei cai de mijloc. O zi minunata !
http://www.youtube.com/watch?v=FdRnVn4q3Zw

Unknown spunea...

Wau . M-am regasit absolut in fiecare rand . ^^