joi, 11 august 2011

river flows in you



Tumblr_lppbn7owda1qblwyso1_500_large

 




unii oameni sunt facuti ca sa sufere, sa piarda tot ce au mai de pret in viata, sa creada ca asta este destinul lor. dar trebuie sa ramana in viata, sa vada cum se sfarseste povestea. unele rani sunt mici, apar si dispar repede, fara urme, ca si cum n-ar fi existat. altele nu se mai vindeca niciodata. 


unele iubiri sunt precum niste stele cazatoare. palpaiesc  pentru o clipa, apoi se sting. le ramane doar stralucirea, care e doar o iluzie, caci ele nu mai exista de mult. altele vegheaza o eternitate, ca intr-un vis, departe de noi.


sunt melodii ce te ating si-ti amintesc de-o iubire, doar de tine stiuta, ascunsa bine undeva in adancurile tale. sunt momente cand iti vine sa plangi, cand vrei sa plangi si nu stii ce se intampla. cand ai un hau in suflet si vrei sa fugi din tine. unii oameni sunt usor de citit, transparenti, limpezi ca fundul unei ape de munte.   iar altii par sa ascunda o mare taina, dincolo de perceptia ta. unii oameni sunt facuti ca sa se salveze unii pe altii de ei insisi.




sunt momente pe care nu le vei uita niciodata. simple zile ce-ti schimba cursul vietii, fara sa stii, iar altele aparent importante dispar in negura timpului. 


Tumblr_lprmwvoixi1qefnmzo1_500_large


sunt unii oameni pe care-i intalnesti o singura data in viata si-ti raman adanc intipariti in minte. inexplicabil, precum un tablou sau o poezie pe care n-o poti uita, adanc infipta in constientul tau. sunt unii oameni care dispretuiesc ce se afla langa ei si cauta ceea ce este departe de ei.


altii simt necontenit nevoia de a fii liberi, si se sting incet caci libertatea nu exista. sunt unii oameni care fac totul pe dos, pentru care limitele nu exista, care vor sa simta ca traiesc. 




unii oameni vin si pleaca din viata ta, ca niste simplii pasageri. uneori ai impresia ca daca dispari, il va afecta cumva. dar nu e asa, intr-un final el va fii bine, dar tu vei fii disparut.  




Tumblr_loowdsj56o1qf093yo1_500_large

2 comentarii:

Alexandra spunea...

E ca de obicei..pur si simplu perfect.. *fara alte cuvinte.. *

Aimée spunea...

multumesc !>:D<:">