joi, 27 martie 2014

She never could get drunk enough to get him off her mind

•mae bae•




te-am căutat. te-am căutat atâta timp.. pe drumuri necunoscute, în ochi străini şi oameni ce mi-au mai perindat sufletul. în ,, te iubesc"uri şi promisiuni goale, în strângeri de mână şi nopţi albe. în sticle de vin bându-ţi memoria şi amarul. în zile de iarnă şi trandafiri roşii şi poveşti care păreau nemuritoare. în despărţiri răvăşitoare şi toamne târzii. te-am căutat, iubitule, dar nu te-am găsit nicăieri. 

viaţa mea a continuat şi fără tine... şi fără mine. dar lasă-mă să-ţi zic că din clipa în care ai plecat, nimic n-a mai fost la fel. cu lacrimi în ochi îţi scriu. mi-a luat atâta amar de vreme să realizez că viaţa mea a început şi s-a terminat o dată cu tine.. să realizez că în viaţă doar o dată te întâlneşti cu acel ceva, cu adevărat mare.. o singură dată. ce urmează după e lipsit de sens.

e târziu. nu mai pot să-ţi vorbesc, dar îţi scriu. îţi voi scrie mereu, iubitule. până când cuvintele mele se vor risipi şi se vor pierde o dată cu mine. o dată cu povestea noastră.
îmi pare rău că n-am ştiut să apreciez momentele alea, când m-am întâlnit cu fericirea. o aveam chiar în faţa mea şi eu am trecut pe lângă ea, îmbrâncind-o, ignorând-o.. şi-am rămas cu mâna întinsă, căutând-o oriunde m-am dus. 
dar ştiu că nu mă voi mai întâlni niciodată cu ea, cu acele vremuri, ele există acum doar în amintirea mea.

Sick at Heart